top of page
Spejling på vej mod Sahara

Poul Grønne Kristensen: Rejseforedrag med billeder

Mine foredrag omhandler cykelture i forskellige dele af verden, bl. andet Indien og Tyskland.

I alle foredrag indgår ud over mine egne oplevelser og billeder væsentlige sider af de pågældende landes kultur, samfundsforhold, historie m.m. samt naturligvis beretninger om mine møder med mennesker

Lidt om mig:

Jeg er pensioneret gymnasielærer, gift med Mie og har tre børn og syv børnebørn. Vi har altid rejst meget, i mange år med bil og telt i Europa, senere også længere væk. I 1994 krydsede vi alle fem USA i bil, i 1999-2000 rejste Mie og jeg i otte måneder jorden rundt med rygsæk. I 2010 var jeg på min første længere cykeltur, en rundtur i indisk Himalaya sammen med min søn. Senere er det blevet til yderligere tre cykelture i Indien og adskillige i Norge.  Derudover har jeg cyklet et par gange i Tyskland og Tjekkiet. I 2018 var jeg på endnu en tur med min søn, denne gang i Marokko - fra Marakesh, over Atlasbjergene og ud i Saharaørkenen.

Ud over USA, hvor jeg har været mange gange, er Indien et af mine foretrukne rejsemål og indiske forhold (historie, kultur, religion, samfund, litteratur osv.) en af mine store interesser.
Jeg er ivrig lystfisker og tilbringer derudover min tid med bl. a. at cykle, læse, fotografere, færdes i naturen samt med samvær med min familie.

bottom of page